Snöblask och en alldeles för pigg ponny..

Publicerat 2015-03-01 kl. 18:29:00 av Isabel Håkansson
Bilder blev det, men dessvärre ingen video med tanke på stormen som var idag.. Tyvärr. Jag tog ut Snobben i paddocken med sadel, träns och full utrustning på. Longeringslinan var på men Snobben hade en sån headshake med tanke på snöstormen, helt blockerad och blev jättestressad. Jag prövade då att ta ut honom på linan för att kolla om han skulle lugna ner sig lite, men icke. Han sprang med huvudet emellan benen och bara galopperade runt, runt, runt. Efter 5 minuter så var jag tvungen att gå in igen, Snobben var så stressad av vädret och den stressen är ingenting jag vill utsätta Snobben för. Jag hatar att han är så pass lättstressad som han är, men så är det. 
 
Imorgon ska vi göra ett nytt försök att longera Snobben för att sedan rida en stund, förhoppningsvis är det bättre väder då så att man får ut nånting utav passet iallafall. Isåfall kan jag be syrran filma lite då istället, så ni får lite film på min fina prins även om han är så pigg att han inte vet vart han ska ta vägen just nu.. hehe. Philip är även han superduper-pigg, men något lättare att hantera då han -trots att han är stark som en oxe han också- är mycket mindre än Snobben.
 
Båda hästarna fick sig iallafall en omgång i spolspilltan och lite rykt, så dem är glada & nöjda ändå trots allt. Det ända som saknas nu är lite bättre väder så att man kan börja sätta igång våra små tickande bomber till hästar, haha. Men, men.. livet utan ridhus ser ju ut lite såhär, tyvärr. 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback