Onsdagskvällar är dem allra bästa ♥

Publicerat 2015-03-18 kl. 21:42:23 av Isabel Håkansson
Onsdagskvällar må vara dem allra bästa, alltså. Jag kommer hem tidigt och har alltid långa, lediga kvällar att kunna göra vad jag vill efter det. Från och med helgen dock så ska jag ihop med en kompis börja gymma och bygga på våra kroppar lite, så varje onsdag kommer framöver att gå åt till att gymma. Så himla skönt & jag längtar efter att både få träna och framförallt - att se resultatet av träningen senare i sommar. Tagg, tagg. 
 
Anyhow, just den här kvällen så har jag tagit hand om mig själv litegrann. Tränade med hjälp av en tränings-app tidigare ikväll och tog sedan en dusch, la i hårinpackning, ångade ansiktet och la på en facemask. Och här sitter jag nu, men håret i en turban på huvudet och med facemask i ansiktet. Åker ni till lush nångång, ett tips från mig till er, köp deras facemask som heter "mask of magnaminty". Den känns så himla fräsch och hjälper verkligen, dessutom luktar den helt underbart! 
 
Nu - gå och skölja ur håret, scrubba benen och sedan smörja in hela kroppen med en bodybutter som luktar kokos. Efter det väntar ettpar avsnitt av gossip-girl.. hörs imorgon. Puss ♥♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback