Mysdag ♥♥

Publicerat 2015-03-04 kl. 17:11:00 av Isabel Håkansson
         
Min nya gosis-pyjamas som jag köpte idag ↑

Finally, hemma ifrån skolan. Det känns som att den här dagen har varit sååå lång, trots att det är den kortaste skoldan vi har. Vi slutade klockan 14:10 och då gick jag direkt ner på stan med Pernilla (en kompis, inte min lillasystser). Vi kollade på pyjamasar, bikinis och bara umgicks i nån timme innan hon åkte hem och jag drog tillbaka till skolan för att hämta min skol-ipad och möta upp Linn. Kul att umgås med henne lite, det var ett bra tag sen! Bästa Pernilla. 
 
Jag och Linn gick och käkade och sedan tog hon bussen hem, och nu.. sitter jag hemma på mitt rum. Jag är häst-fri idag och undrar vad jag ska ta & hitta på, jag vill gymma!! Dock tror jag inte att jag får med mig nån kompis på såhär kort varsel, så jag får köra lite övningar här hemma istället. Städa rummet + en liten "ta-hand-om-mig-själv" kväll ska även det hinnas med. Så det är vad som händer ikväll, inget märkvärdigt at all. Sanna rider Snobben och lilla Philip får sig en dag av bara rykt och en massa mys. 
 
Mycket aktivitet på bloggen nu, kommentarerna rullar in och en ny bloggtävling är på G. Jag har ettpar grymma inlägg i utkast som ska läsas igenom och granskas lite innan dem kommer upp här. Motiverad & inspirerad? - det är bara förnamnet, hörni. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Men åh vilka mysiga bilder!
Och så härligt att du är så motiverad och inspirerad, du gör ett grymt jobb med bloggen :D

2015-03-04 @ 21:38:25
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/
Postat av: Oslofru

Myspys

2015-03-05 @ 10:17:58
URL: http://www.oslofru.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback