Monday mornin ♥

Publicerat 2015-03-23 kl. 06:58:00 av Isabel Håkansson
Att vakna upp i ett nystädat & fint rum är något jag vill göra varje dag, det är så himla härligt och man blir genast mer taggad på dagen än om man skulle vakna och de första man ser är ett bombnedslag, typ. Jag har blivit så dålig på att hålla ordning på rummet nu för tiden, förut hade jag aldrig stökigt, men nu händer det allt oftare.. tyvärr. Får se till att hålla det i ordning från och med nu, iallafall. Måndag morgon it is, och jag är pepp på dagen! 
 
Jag valde att ställa klockan en halvtimme tidigare än vad jag brukar vakna idag, just för att jag i vanliga fall alltid stressar mig igenom mina mornar annars och kommer till skolan nån minut innan första lektionen börjar. Det är inte roligt att behöva springa till skolan utan att ha ätit frukost eller fixat sig riktigt så noggrant som man egentligen velat göra. Så, med en stressfri morgon inleder jag den här veckan - perfekt. 
 
Mer än så vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva just nu. Livet fortsätter på samma spår som det gjort bra länge nu, så himla skönt att bara kunna låta livet rulla utan några nedgångar eller deppiga peridoder och istället bara ta allt som det kommer och må riktigt bra. Åh, jag är så himla lycklig. Vet inte hur jag ska formulera mig så att ni förstår, det har liksom inte hänt något speciellt. Allt känns bara sådär jätte, jätte, jätte bra. Jag känner ett sånt lugn i kroppen.. Ha en grym dag bloggers, ni äger! Puss. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback