Lördagssnack!

Publicerat 2015-03-14 kl. 08:56:00 av Isabel Håkansson

Frukost bestående av proviva i mangosmak och färska frallor ↑
 
Godmorgon hörni, taggade på lördag? Det är jag. Jag har käkat lite go-frukost och ska alldeles strax pallra mig ner på stan för att köpa hårsnoddar, ett hårband som jag kan använda när jag ska tvätta ansiktet & sminka mig och lite nagellack i pastell-färger. Efter det så ska stallet fixas för dagen, såklart. Jag ska skritta fram Snobben utomhus idag och sen tänkte jag hoppa litegrann i paddocken faktiskt, efter gårdagen så känner jag att han behöver få sig ett ordentligt pass. Så vi ska leka över låga kombinationer och bekanta oss med lite hinder igen tänkte jag. 

När jag ridit Snobben så ska jag rida Akilles, en B-ponny i som står i stallet. Bara lite simpelt i alla gångarter så han är lite snällare imorgon när Madde ska rida än vad han var förra gången, haha. Så vi får se hur det går, om jag sitter kvar eller inte ;) Förhoppningsvis går det bra iallafall, ska som sagt inte göra nånting speciellt med honom. Rida runt lite på fyrkanten i skritt, trav och kanske galopp. Simpelt. 
 
Mamma följer med ut till stallet så förhoppningsvis kan jag bjuda på lite dagsfärska bilder på mig och hästisarna lite senare i eftermiddag, stay tuned.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Hoppas du får en härlig lördag :D
Ska bli kul att se bilder, alltid härligt med lite färska bilder (:

2015-03-14 @ 11:32:56
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback