Livet kom emellan, helt enkelt.

Publicerat 2015-03-25 kl. 19:51:02 av Isabel Håkansson
Jag vill inte behöva skriva förlåt när jag inte bloggat, men med tanke på hur bra statistiken var igår utan ett enda inlägg så känner jag att jag är skyldig er en liten ursäkt ändå.. Så, förlåt. Jag har väl ingen direkt anledning till varför jag inte bloggat, mer bara att jag låtit det riktiga livet komma emellan och min datortid har varit lika med 0. Jag har lagt all vaken tid åt att vara i stallet och umgås med familjen, helt enkelt. 
 
Onsdag & ni vet vad det betyder - slutar tidigt = ett riktigt genomkörar pass med Snobben och en långtur med Philip där han får dra lite vagn, och efter det, lite egentid för mig själv med en långdusch, hårinpackning och ansiktsmask. Så himla skönt. Ridpasset med Snobben idag, fyf*n vad bra det gick! Mickis kom förbi en sväng innan ridningen och pussade på Snobben litegrann och så snackade vi ikapp endel. Hon har hjälpt mig så himla mycket genom min och Snobbens resa ihop, så hon betyder väldigt mycket för både mig och Snobben. Han kände igen henne på direkten ♥
 
Jag hade släpat fram lite bommar och ett hinder som jag och Snobben jobbade med idag under dagens ridpass. Fokusen låg på att ha kontroll både innan och efter hindret, så vi tränade som så att jag kom i t.ex högervarv och hade högergalopp, över hindret så ställde jag Snobben åt vänster så att han landade i vänster galopp, så gjorde vi en stor volt och kom därefter på hindret i vänstergalopp och landade i högergalopp, in på en stor volt etc. Det var riktigt jobbigt men väldigt lärorikt och Snobben var så himla duktig! Satte galoppombytena varenda gång! Jag fick lov att avsluta efter ca 45 minuter dock eftersom jag red i bara ridstrumpor och judpurs.. om jag säger såhär, det kändes som om mina vader skulle brinna upp. Haha. 
Innan ridpasset, hur fin är inte han då? Min alldeles egna, fina älsklings Snobb som kan vara så himlahimla fin när han väl vill! 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback