Konsten att stå emot trots att fingrarna kliar..

Publicerat 2015-03-10 kl. 13:10:00 av Isabel Håkansson
 Ett inlägg i farten när jag är arg - visst var det så? Oh yes. Anledningen till att jag loggar in här för att skriva ett argt inlägg idag är inte för att jag blivit kränkt för min vikt eller sett hemska bilder på ryttare som enligt mig hanterat sina hästar fel, utan för att jag sett något, tyvärr inte allt för ovanligt.. nämligen elaka kommentarer på en annan människas blogg. Jag känner inte personen bakom bloggen, är helt neutral gällande vad jag tycker om personen, läser inte bloggen alltför ofta, men när jag klickade mig in på ett inlägg och fick se kommentarerna som stod skrivna nedanför så fick jag så ont i magen. Varför är vissa människor så himla elaka? Varför, varför..
 
Folk kommenterar elakt anonymt och det blir andra världskriget i kommentarsfältet om man har en åsikt som sticker ut liiite ur mängden, eller anses vare fel i andra personers ögon. Är det såhär vi svenskar vill framstå som, vill vi placera oss i facket där alla ska tycka, tänka och se likadana ut? Isåfall, så vill jag vara allt annat än svensk. Det kan jag lova, för jag kan stå för att jag har egna åsikter, punkt och slut. 
 
Jag är inte bättre än nånannan, jag har skrivit nedlåtande kommentarer, MEN som jag dock aldrig skickat efter att jag granskat dem. För jag tänker efter inte bara en, utan två-tre gånger innan jag skickar nånting som jag vet kan tas som en stötande kommentar. Egentligen, vad gör en elak eller nedlåtande kommentar för nytta i DITT liv? Nothing. Håll för ögonen och scrolla förbi inlägg som sticker i ögonen på dig om du inte kan hålla fingrarna i styr.. over & out. 
 
"I would rather be a little nobody, than to be a evil somebody" 
 Ta den här bilden som jag klippte ihop som ett exempel. Nellie Berntsson la upp 3 bilder när hon stod i sport-tights och en sport-bh. Helt naturligt i mitt tycke, men tydligen var det många som inte tyckte som jag.. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tänk om "folk" bara kunde hålla sig till den enkla förhållningsregeln att: -Har du inget snällt att säga, håll tyst!

2015-03-10 @ 15:05:41
URL: http://exaequestrian.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback