Känslan att få logga in här...

Publicerat 2015-03-19 kl. 22:12:58 av Isabel Håkansson
Jag har ingen stor blogg, långt ifrån, men att ändå kunna logga in här och skriva inför en massa människor som dessutom har grym attityd, det känns riktigt bra. En lättnadskänsla, det är här som jag omvandlar mina tankar till ord, skriver av mig dag, efter dag, efter dag. Efter en tuff dag finns det inget bättre än att kunna klicka sig in här, skriva ett inlägg medans musiken går på högsta och veta att ni förstår, eller åtminstone vissa av er. TACK, som f*n. 

Idag har jag inte varit inne på bloggen överhuvudtaget, utan låtit mina två tidsinställda få underhålla bloggen under dagen. Det är så skönt att kunna pausa lite ibland, just nu ÄR det mycket som cirkulerar runt i mitt liv och min hjärna är på högvarv dygnet runt. Den enda gången jag kan slappna av när jag ligger nyduschad och ska sova, princip. Men snart, snart är dem nationella-proven överstökade och då kan jag återgå till det normala, förhoppningsvis. 
 
Och på tal om nationella-prov, imorse skrev jag ett sådant, i svenska. Det var riktigt roligt faktiskt, och dessutom kändes det riktigt bra. Det var med en bra känsla i magen som jag lämnade provsalen, så jag hållar mina tummar & tår på att resultatet stämmer överrens med min magkänsla.. Resten av skoldagen flöt på bra och jag slutade runt 3. Efter skolan drog jag hem till Linn med Sandra, så syrran var snäll och fixade stallet åt mig idag. Nu har jag duschat och ska ta fram lite kläder inför morgondagensskola, sedan ska jag måla om mina naglar, skriva tidsinställda och plocka undan på rummet litegrann, fullt upp - japp. Välkommen till mitt liv! 
Nyduschad & totalt ofixad, men det bjuder jag på! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback