*host*, älska galoppjobb var det va?..

Publicerat 2015-03-13 kl. 17:43:00 av Isabel Håkansson
Vill ni veta hur dagens galopp-pass slutade? Med att jag fick hoppa av och leda Snobben hem pågrund av att han vart så övertaggad och stressad. Helt blockerad var han, stod på stället och hoppade runt som en taggad tävlingsponny och i andra stunden var han nere i diket.. så dryg när han blir sådär. Det gick jättebra på dit vägen och Snobben galopperade på fort och mer än gärna, det var på hemvägen som han blev liiiite överladdad vilket övergick till ett stressmoment för Snobben. Kunde knappt leda honom, han bara sprang.
 
Mamma mötte mig nere i paddocken och där hoppade jag upp och travade honom ettpar varv tills han slappnade av ordentligt, kom ner med huvudet och upp med ryggen. När han började frusta och höja svansen så klappade jag om honom och skrittade med honom upp till stallet igen. Ibland är han bra konstig, min lilla ponny. Han har gått hela veckan & ska egentligen inte kunna ha en sånhär överskottsenergi, meeeen Snobben är bra på det mesta, hehe. 
Man måste rida honom och uppleva alla hans sidor för att förstå, eller för att ens försöka kunna förstå. Han är så himla speciell, min bästabästabästa Snobb som jag aldrig vill släppa taget om. Nånsin.
 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Tror absolut att det är bra att han har en sån ryttare som dig! Ni är så fina tillsammans också :D

2015-03-14 @ 13:42:51
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback