Hästdag!

Publicerat 2015-03-08 kl. 10:55:02 av Isabel Håkansson
Okej - uppdateringen här inne just nu är INTE OKEJ. Ni är duktiga på att besöka besöka bloggen, så då ska jag vara duktig på att se till att det kommer upp inlägg, eller hur? Jag är motiverad och inspirerad, men allting kretsar kring hur mycket tid jag har.. och just nu, så är min tid för att sitta vid datorn knapp. Jag är i stallet 4-5 timmar om dagen, pluggar och är med kompisar den lilla tid som blir över. Nu när jag skriver det här inlägget så står hundarna och skrapar på mig, vill gå ut. Så jag får skriva lite snabbt. 
 
Idag blir det en riktigt stall och hästdag! Jag ska först till Tequila och rida henne ihop med två kompisar, vi ska rida en stund på banan och sen avsluta ridpasset med en uteritt. Jag har inte ridit Tequila på jättelänge pågrund av att hon haft vila, så det ska bli super roligt att få rida henne igen! Med mig dit så har jag en påse morötter, bara för att hon är värd det. Hihi. 
 
Efter att jag varit ute hos Tequila så kommer mamma och hämtar mig för att sen skjutsa mig till egna stallet. Snobben ska ridas ut en sväng, jobbas i bara skritt. Igår var han väldigt smygig så jag tar med mig ett spö ut som en extra förstärkning om det skulle behövas. Jag gillar egentligen inte att rida med spö och tycker bara det är i vägen hela tiden.. men jag gillar inte heller att behöva sitta och knacka med skänklarna på Snobben hela tiden. En aktiv skritt ska det vara och en lång låg form, sen ska jag faktiskt plocka upp Snobben en del i formen framåt slutet av dagens pass och kräva lite mer. 
 
       
Tequila efter senaste gången jag red henne, med blöt-lera över hela benen efter att ha varit ute och galopperat en höstdag. Så mysig liten häst. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback