Godnatt. ♥

Publicerat 2015-03-01 kl. 23:26:38 av Isabel Håkansson
Såhär avslutar jag mig kväll, med Sandra sittandes bredvid ↑
 
Vi bestämde oss för en sista sleepover det här lovet, vilket behövdes. Nu har jag någon att dela min ångest inför morgondagen tillsammans med, hehe.. Jag kom på nu för nån timme sedan att jag har ett komplitterings-arbete i kemi imorgon, som jag inte har kollat nånting alls på. Så jag ska gå igenom det nu och sedan ska jag sooova. Jag behöver all sömn jag kan få, så trött är jag. 
 
Från och med imorgon ska jag inte äta godis på en månad. Jag ska köra en sockerfri månad och börja motionera lite smått, jag har princip inte rört mig under hela vintern.. så jag ska mjukstarta litegrann har jag tänkt mig. Förhoppningsvis får jag med mig någon kompis som hänger på också, det gör det hela så himla mycket roligare! Förra våren hade jag och Sandra bestämda träningsdagar som vi styrketränade, joggade eller powerwalkade på. Det gav så himla mycket & jag vill dit igen! Min kondition var verkligen 100 gånger bättre än vad den är just nu.. 
 
Nu ska jag och Sandra måla naglarna för att sedan bädda ner oss och sova. Skola och back to reality imorgon, bara att ladda batterierna och kämpa. Vi hörs imorgon bitti förhoppningsvis, om jag inte försover mig som vanligt det vill säga.. hihi. Godnatt ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback