Friiiday people!

Publicerat 2015-03-06 kl. 17:08:21 av Isabel Håkansson
Jag är så himla lycklig just nu, för idag är det FREDAG & jag har precis gått klart en grym skoldag. Ibland, när jag verkligen kommer till insikt och inser vilka grymma människor jag har till vänner så blir jag så himla lycklig. Love them aaaall.

Jag har precis gått klart skolan, slutade för nån timme sen. Gick på stan med Märta en stund efter skolan, andades härlig vår-luft och njöt av solen, snackade och tog igen en massa missad tid. Hon är verkligen en vän som består, för trots att det kan gå veckor mellan gångerna vi umgås så har vi det alltid lika roligt när vi väl träffas. Hon äger. Om nån timme efter att jag duschat och lite sådär så ska jag vandra vidare hem till Sara där en spakväll väntas. 
 
Stallet fixar mamma & syrran idag, vilket jag är sååå tacksam för. Jag slutade som sagt halv 4, och spakvällen börjar klockan 6 - förstå den stressen? Jag klarar inte av tidspress i stallet, det fungerar inte. Dessutom känner Snobben av minsta lilla stress-moment och blir själv stressad då, så det var bäst såhär. Imorgon ska jag till stallet iallafall, en uteritt med Sandra och Madde står på schemat.. hur mys?! Det var typ år och dar sen jag red ut med någon förutom syrran, så det ska bli jätte roligt! 
 
Jag är glad över att det är fredag och allmänt taggad på livet, just nu. Jag hoppas ni får en grym fortsatt eftermiddag och kväll, för det ska jag ha ihop med en massa andra braiga personer. Hihi. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: zuzanna

Hejsan!
Måste bara säga att du har en sjukt fin blogg! Älskar headern :) Hoppas du får en super lördag, kram!

2015-03-07 @ 09:17:50
URL: http://nattstad.se/zuzanna
Postat av: Emilia

Sjukt fin du är! Kan du inte visa bilder eller video hur du sminkar dig?

2015-03-10 @ 08:57:00
URL: http://emiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback