Fredagmorgon ♥

Publicerat 2015-03-13 kl. 08:22:06 av Isabel Håkansson
Hej på er! NU, efter 45 minuters tjat ifrån papi så är jag äntligen uppe! Jag är verkligen omöjlig att få upp ur sängen när jag inte känner för det, jag somnar om på 0,1 millisekund och sover som en stock.. bara dem som försökt väcka mig förstår hur extrem jag är, haha. Hur som helst, nu är jag uppe iallafall och redo att starta igång den här dagen! Idag ska jag skriva prov hela dagen, så jag har sovmorgon till klockan 9 och får sluta klockan 2, vilket känns jätteskönt. 
 
Idag ska Snobben galoppjobbas på en ny väg som jag upptäckt, den sträcker sig huuur långt som helst och är sandad- perfekt. Så jag ska sätta på honom en lös-snodd bara som lite hjälp, han blir ju så himla stark utomhus och speciellt när man tränar galopp-intervaller. Han älskar att galoppjobba, hela han lyser upp som en sol, for real. Philip ska busas med i paddocken litegrann och få ta det lite lugnt, för imorgon ska han köras en lång runda!
 
Efter stallet så ska jag, pappa och Pernilla till västerås och käka middag där. Så det gäller för mig och Pernilla att vara effektiva i stallet så vi kommer iväg innan klockan hinner bli alltför mycket. Meeen, nog om det. Nu måste jag käka upp min frukost och börja sminka mig, skolan väntar om sisådär 50 minuter. Puss.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback