Försöker landa lite efter en fullsmäckad helg.

Publicerat 2015-03-31 kl. 20:00:34 av Isabel Håkansson
HUR snabbt har inte den här helgen och dagarna gått? Alldeles för fort. Jag har hunnit med så mycket & jag är fett glad för allt. Jag ligger efter i sömn rätt rejält nu då jag vaknade 20 över 4 imorse och la mig vid 00-01 igårnatt. Men, som sagt - det har varit värt det. Varenda liten minut av väntan i den stora väntsalen, intervjuer och kameror som jag känner mig sjukt osäker kring. För jag har haft himla kul, verkligen. Nu är allt över och jag ska ta och försöka landa litegrann nu... Hjärnan är på högvarv och jag är så förväntansfull för vad som komma skall, utan att säga för mycket. 
 
Så, om nån timme ska jag hem till en kompis och sova över där. Snacka ikapp lite och bara slappna av, ladda om för skola, stall och den gamla vanliga vardagen imorgon. Jag ser fram emot att ikväll bara få sätta på mig ettpar mjukisbyxor, en stor tröja och sitta och snacka med en bra vän läääänge. Dessutom, så får jag ju lite sovmorgon imorgon hehe.. Efter att ha gått upp 04/05 nu så kommer det vara skapligt skönt att inte behöva gå upp förrän klockan är ca 06. 
 
Nu hinner jag inte skriva mer, jag ska hoppa in i duschen och packa ihop lite saker inför imorgon. Som sagt, bloggen går på halvfart nu men just nu prioriteras allt annat utanför datorskärmen så mycket mer. Meeen, som jag skrev igår - jag kommer att gottgöra er hundra gånger om. Pusspusspuss.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback