Ett schema för den kommande veckan // vecka 13.

Publicerat 2015-03-22 kl. 21:02:00 av Isabel Håkansson
Måndag: Skola från 08:10-14:10 ungefär, drar hem därefter och käkar en snabbis innan jag drar mig mot bussen. Stallet ska fixas & hästarna ridas ut en runda, är det lika hårt som det var idag så blir det bara skritt.. 
 
Tisdag: Skola från 08:10-14:45, drar till bussen och fixar stallet + longerar Snobben med inspänningar om underlaget tillåter. Om inte, så blir det uteritt i skritt igen. 
 
Onsdag: Skola från 08:10-14:00, drar till bussen och fixar stallet + rider ut Snobben en lång runda i alla gångarter om underlaget tillåter. Mycket fokus på lydnad och galopp-arbetet. Sedan ska även Philip köras. Gym på kvällen. 
 
Torsdag: Skola från 08:10-15:00, drar till bussen och fixar stallet + trimmar Snobben på banan över bommar och små hinder. 
 
Fredag: Skola från 08:10-15:30, när vi slutar står pappa utanför skolan med en stor bil som rymmer plats för både mig, Madde, Ida, Sara och syrran. Därefter rullar bilen mot Stockholm. På kvällen ska vi väl bara ta det lugnt, käka onyttigt och se film eller något? 
 
Lördag: Shopping, shopping, shopping. Vi kommer hänga i stan eller inne på Täby-centrum hela dagen. På kvällen blir det middag och allmänt fix inför söndagens-bravader... 
 
Söndag: Vi drar till globen nångång på förmiddan, varför? Jo, för Madde har blivit antagen till idol-audition! SÅ GALET KUL. Så, vi kommer hänga i globen hela dagen och hålla tummarna för att det går vägen för Madde. Himla duktig är hon, här är två gamla sång-videos på henne ↓ 
Madde är en så himla bra människa, rak & alltid ärlig mot sig själv och mot alla runt omkring henne. Vill ni följa henne i hennes vardag? HÄR hittar ni henne.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilken underbar röst hon har! Hoppas vi får se henne i TV-rutan sedan då! ;)

2015-03-23 @ 19:06:15
URL: http://www.jennymattssons.blogg.se
Postat av: Lovisa Magnusson

åh vad duktig! Hoppas hon går vidare :D

2015-03-24 @ 20:13:16
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback