En dålig shoppingdag, helt enkelt.

Publicerat 2015-03-22 kl. 19:33:56 av Isabel Håkansson
Känner ni igen er, när ni är ute på en shoppingrunda men inte hittar NÅNTING ni egentligen är ute efter? För precis så var det för mig idag, då jag ihop med Sandra & Linn strosade runt på Västerås gator.. alltså, ännu ingen vårjacka funnen. SUCK. Jag vill inte gå runt i min tjocka dunjacka längre, det är alldeles för varmt för det, och dessutom - så är jag redigt trött på den nu. Så, ikväll ska jag klicka hem en jacka från Chiquelle, vara lite vild & vågad även fast jag inte har en aning om hur den ser ut i verkligheten. För så desperat är jag, haha. Sen ska jag även klicka hem lite navelpiercings och en sjal. 
 
Lite fick jag med mig hem ifrån Västerås iallafall, b.la en bikini, tubtoppar, ett linne, ettpar jätte gulliga mjukisshorts och ett nagellack i pastell blå/mint färg. Sen köpte jag även en sjal inne på Gina som visade sig vara ca 5 meter lång (utan att överdriva), så den kommer jag inte att använda, nånsin. Haha. Som sagt, lyckad shoppingdag. Or nah. Men nog snackat om det och över till lite roligare saker. 
 
Jag är sååå taggad på kommande veckan, då händer en massa saker och jag kommer, utan att säga för mycket, att ha en kick-ass helg med några braiga kompisar. Förhoppningsvis smälter snön bort också så att jag kan sätta igång att trimma på min fina ponnybus också, det behövs kort sagt. Vi hörs snart, ska bara städa rummet och sen hörs vi igen med ett litet schema över den kommande veckan.. låter de bra? Over & out. 
 Right now. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback