En avramling senare..

Publicerat 2015-03-21 kl. 18:11:24 av Isabel Håkansson
Hej på er! Ni som har mig på snapchat kanske redan förstått att Snobben inte varit så himla snäll idag, hehe.. Jag var så himla sur på honom efter dagens ridtur att det var helt sjukt! Han har inte varit så fjantig och dum som han var idag på huuur länge som helst. Det var 1,5 år sen jag ramlade av sist, så idag var det dags igen.. 
 
Det började med att jag hoppade upp i paddocken, dock hann jag inte mer än skritta en långsida förrän det kommer 3-4 transporter inrullandes och det börjar lastas ur en massa hästar. Då bestämde jag mig för att rida ut istället, Snobben blir så stressad när man rider många i paddocken och det är en massa galopperande hästar framför och bakom honom. Så det kändes bäst att rida ut honom då istället. Vi kom kanske en kilometer eller två, sen stannade Snobben och vägrade att röra sig framåt. Notera - vägrade. Jag försökte med allt! Så fort jag gick på honom med pisken så backade han bara ner i dikerna på sidorna av grusvägen eller ställde sig på bakbenen. 
 
Helt plötsligt ställer sig Snobben på bakbenen och svingar sig runt och sen.. ja, sen drar han hemåt som om han hade eld i baken. Jag som satt barbacka hamnade lite på sniskan efter hans lilla sving runt, men lyckades hålla mig kvar med nöd och näppe genom att hålla tag Snobben runt halsen. Hela vägen hem satt jag kvar, men precis innan vi kom in på stallplanen så orkade jag inte hålla mig kvar längre och ramlade lyckligsvis av i en snödriva. Snobben fortsatte att springa omkring på stallplanen efter att jag ramlat av, tills jag gick och tog honom. J*vla häst, fysjutton vad arg jag var på honom! Så himla onödigt, verkligen. Mamma kom iallafall och så gick hon med mig en runda, han hade skyhöga styltor så jag vågade mig inte på annat än skritt. 
 
Imorgon kommer han få, som en liten bestraffning, ett hårt dressyrpass. Lilla, lilla Snobben... ibland förstår jag inte vad du vill få ut av saker du hittar på. Du har så mycket ideér för dig att hälften vore nog. Tur du är söt ♥
Det är såhär vi ser ut när vi är ute på äventyr, snygga va? *blink*
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Julia Axelsson

Lille Snobben, han är ju för söt ändå! <3

2015-03-21 @ 22:35:23
URL: http://julialinneaaxelsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback