Dear sunday.

Publicerat 2015-03-01 kl. 12:19:36 av Isabel Håkansson
Godmorgon ♥ Trött idag, oh yes. Jag är helt slut, skulle behöva ett helt dygn att bara sova ikapp och inte göra nånting. Meeen, idag har jag istället en hel del saker att göra. B.la så ska jag ut till stallet om nån timma och fixa där samt motionera ponnysarna. Jag ska dock försöka att inte dra ut på tiden allt för mycket då jag verkligen, verkligen behöver vila upp mig och fixa inför skolstarten imorgon. Har jag sagt att jag är otagg inför morgondagen? Om inte, det är jag.
 
All inspiration och motivation jag känt dem senaste dagarna ligger på 0 nu, for real. Allt som kretsar omkring inuti mitt huvud är - skola imorgon, skola imorgon, skola imorgon. JAG ORKAR INTE. Ska man behöva känna såhär? All stress, press och ångest? Hör det skolan till? Isåfall bör dem vuxna tänka om, för man ska inte behöva ta all den press och stress som vi ungdomar tar. End of story. Det är fel, heeelt fel. Jag tror det finns fler än jag som känner såhär, eller har jag fel?
 
Hur som helst, nu ska jag käka klart min frukost och byta om. Stallet och hästisarna väntar, vi hörs senare. Både systemkameran och filmkameran är med till stallet idag, Snobben kommer vara in action. Mer än så säger jag inte, hihi. Kika in här senare idag! Puss.
 
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Josefine

I feel u. Skolan är alldeles för stressig & för mycket att göra hela tiden..

2015-03-01 @ 12:54:48
URL: http://nouw.com/josefineflinkfeldt
Postat av: Michelle Petersson

Känner så igen mig! Skolan får en serrisöt ibland att må dåligt... :P
Men ser fram emot att få se vad dagens foto/film blir för något ;)
Kram

2015-03-01 @ 14:36:58
URL: http://michellepetersson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback