Dagarna går i ett och livet är on point.

Publicerat 2015-03-17 kl. 19:19:35 av Isabel Håkansson
Hej bloggisen och alla läsare! Det känns som att jag mer och mer tappar greppet om bloggen och allt där kring, dagarna nu för tiden går verkligen i ett enda svep och jag hinner inte annat än att gå i skolan, plugga och rida, princip. Vissa dagar är lugnare än andra, såklart, men problemet kvarstår - det är alldeles för få timmar på dygnet. Enligt mig. Jag skulle behöva 30 timmar på ett dygn om jag ska hinna med allting jag verkligen vill hinna med, haha. Imorgon tänkte jag börja fixa på min youtube-kanal lite mer ordentligt iallafall, samt knappra och fixa massa inlägg här.
 
Ikväll tänkte jag dock inte göra så mycket mer än att klicka mig in här för att lite snabbt uppdatera er om hur min dag varit idag, lite tankar och planer för resten av veckan, innan jag klickar på logga ut knappen igen. Hur som helst, Snobben och jag red med som sällskap idag när Pernilla red Philip. Barbacka galopperade vi fram ute på grusvägarna, så himla mysigt och hästarna var minst sagt glada! Det är så himla roligt att rida Snobben när hela han utstrålar glädje och energi. Men framför allt så är det roligt att se hur duktig Philip har blivit, han lär sig mer & mer för varje dag som går och vill verkligen göra bra ifrån sig! Vår fina, nyblivna lilla 8-åriga shettiskille.
 
Livet känns så bra just nu, även om skolan är i full gång med nationella prov och lärarna princip spyr ut läxor, prov och inlämnings-uppgifter över oss elever. Sommaren står bakom hörnet, solen lyser varenda dag, hästarna mår prima och jag är omgiven av bra vänner och en helgrym familj.. vad mer kan man begära? Jag mår himla bra, punkt. Imorgon, bloggers, imorgon hörs vi igen. Framtillsdess - gör bara saker som får er att må bra och omge er med bra människor som tillför bra energi! Bort med energitjuvar. Puss.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback