3 timmars sömn - men pigg ändå!

Publicerat 2015-03-22 kl. 11:26:11 av Isabel Håkansson
Godmorgon! Eller godmorgon.. jag har redan fixat stallet & ridit Snobben, så jag är klarvaken! Men dem flesta ligger säkerligen och sover eller har precis vaknat, så.. godmorgon ♥ Inatt har jag sovit i 2 timmar, jag kom hem 02 inatt, somnade runt 03 och gick upp 06 för att åka till stallet. Jag var skapligt avundsjuk på kompisarna som kunde ligga kvar och sova, men bara upp & hoppa, right? 
 
Red Snobben i 30 minuter i vår stenfrusna paddock, svettigt dressyrpass? Om jag säger såhär, det gick fetbort. Underlaget var stenfruset och vädret var kaos, blåsigt och snöigt. Snobben var hård som cement i munnen och jätte okoncentrerad.. Så irriterad på att jag alltid måste anpassa mig efter vädret, för med tanke på hur hård i munnen Snobben var idag så skulle jag vilja rida igenom honom ordentligt nu.. Och dessutom, att man bara kan skritta när underlaget är stenhårt är ju inte heller speciellt bra för den kommande sommar-magen hos Snobben ;)
 
Nu ska jag duscha, sminka mig och sen ska jag iväg till grannstaden för lite shopping med två braiga kompisar en söndag som denna. Vi hörs senare, puss. 
Snodden sitter så löst att den åker bak, haha. Men ÅH, jag vill verkligen komma igång ordentligt med Snobben nu.. Han kan bli så fin, bara man lägger ner tid på att rida Snobben ordentligt. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback