Mitt framtida dröm-liv....

Publicerat 2015-06-18 kl. 13:12:48 av Isabel Håkansson
Min framtid, mitt drömliv. Det är mycket jag vill göra, mycket jag vill uppleva. Mycket jag tänker se till att uppleva. Man har ett liv, och livet är kort. Livet är fullt med möjligheter, ingenting är omöjligt för dem som jobbar hårt och sliter mycket. Mina planer och drömmar efter gymnasiet är....
 
Först och främst.. att gå ut med tillräckligt bra betyg för att komma in på en högskola där jag kan vidare-utbilda mig till advokat. Denna punkt är dock bara något av en dröm, som känns vara rätt långt borta. Man behöver nämligen A i nästintill alla ämnen för att kunna komma in där, men... jag tänker kämpa för att komma så nära mitt mål som möjligt. Åtminstone.
 
Sedan, så har jag sagt sen mååånga år tillbaka, att jag vill ut och resa efter studenten i nåt år. Ta ett år ledigt ifrån plugg och resa utomlands med nån bra kompis. Ha med mig en resväska och ta varje dag som dem kommer i nåt varmt land. Bli lite världsvan och uppleva saker man helt enkelt inte kan innanför Sveriges gränser.

Hästar är något jag aldrig skulle kunna tänka mig ett liv utan. Jag kommer troligtvis att bli tvingad att ta ettpar års uppehåll ifrån hästar ifall jag ska ut och resa, samt plugga på högskola. Men det skulle ALDRIG komma på tal att lägga hästarna på hyllan, för alltid. Utan hästar i mitt liv, så är jag inte jag. I framtiden när jag har ekonomin och alla bitar fallit på plats, jag känner mig färdig med allt vad resande heter och jag hittat en fast punkt i mitt liv där jag trivs & vill vara så ska jag skaffa minst 1 häst. En smäcker storhäst - ohhh yes.
 
Jag vet precis hur jag skulle vilja bo och hela den biten.. men det känns lite tidigt att ta upp nu kanske ;) Jag är en drömmare utan dess like, skulle kunna sitta uppe nätter i sträck och bara tänka, drömma mig bort sisådär 20 år framåt och föreställa mig hur mitt liv kommer att se ut då.
Ut och resa, det ska jag göra. Det är ett löfte till mig själv och det har det varit i många, många år nu. Förstå alla upplevelser man skulle komma hem med efter att ha varit ute och rest i ett år, så mycket man skulle växa som människa. Några år till, sedan kommer mina ord här att bli till verklighet....
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Sofia - Utbildad nagelteknolog i Stockholm

Åh det låter fantastiskt!

2015-06-21 @ 17:31:28
URL: http://nailie.blogg.se
Postat av: Robex Lundgren

finna bilder

2015-06-21 @ 17:36:13
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback