Min och Snobben's första terräng-träning! 22/06-15

Publicerat 2015-06-22 kl. 12:00:00 av Isabel Håkansson
Okej... Min och Snobbens första teräng-träning är gjord. Hur jag känner? EH, JAG VILL TRÄNA IGEN. IDAG. NU. Det var himla roligt och både Camilla (tränaren) och alla medverkande i träningen var så himla positiva, glada och hjälpsamma. Allting skulle vara perfekt och hästarna skulle fram, fram, fram.  Lite omställning då jag ständigt blivit tjatad på av Mickis att jag ska bromsa och galoppera i en lugn, samlad galopp fram till hindren under våra hoppträningar. Här var det full fart framåt! Det ledde till diverse bockningar, bakutsparkar och annat ifrån Snobbens del, men det var av ren och skär glädje.
 
Hästarna har nu under dem senaste dagarna, sen dem började gå på lösdriften, bara fått kraftfoder 1 gång om dan. Det syns på Snobben, han har inte riktigt lika mycket energi som innan.. vilket är liiite tråkigt. Men jag får se det från den ljusa sidan - han lever loppan ute tillsammans med sina ponnykompisar & mår prima ballerina!
 
Nästa terräng-träning som blir så kommer jag och Snobben absolut vara medverkande. Fram tills dess ska jag träna på att vara ute och GALOPPERA. Och träna lite lydnad eventuellt... hehe.
Vad tycker ni? Visst är han fin? Min snobb ♥
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Vanessa andersson

så kul att du tyckte det var roligt!!:) Jag älskar terräng. Farten och livsglädjen i hästarna är fantastisk :D

2015-06-23 @ 15:15:12
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Mickis

Åh, vilken lycka i Snobben! :D
Såg jättebra ut!
En gren att satsa i kanske? :)

2015-06-23 @ 21:42:10
URL: http://mickisericssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback