Lite smått & gott..

Publicerat 2015-06-16 kl. 21:52:55 av Isabel Håkansson
En BB-cream (som jag förövrigt är jättetaggad på att prova), lösnaglar, örhängen, ett armband, ett nagellack, ett läppglans och glittriga sandaler fick bli dagens shopping.
 
Dagen idag har varit så himla mysig. Började med en liten sovmorgon och sedan åkte vi till Espresso-house och åt frukost, shoppade lite och hämtade sedan upp pappas flickvän och så åkte vi alla ut till Tyresö och åt på en jättebra resturang. Är nöjd med dan och fortfarande propp-mätt efter middan som vi käkade för över 2,5 timme sen. Jag beställde kött & klyftpotatis med béaneise-sås, vilket alltid är en favorit hos mig när vi går ut och äter.
 
Vad har ni gjort idag? Om ni ridit, hur gick era hästar och hur gick ridpasset/ridpassen? TELL ME. Vill igång med bloggen nu, snacka med er och känna gemenskap här på min lilla blogg. Hoppas ni är på. ♥
Publicerat i Newie,

Kommentarer
Postat av: Emilia Jansson

Åh gud va gott det låter! Jag förstår varför du väljer den rätten ;)

2015-06-16 @ 23:46:55
URL: http://eryttaren.horseworld.se/
Postat av: Sandra Hilmersson

Red mina hästar idag i paddok, gick sådär. Riktigt fina skor och BBcreamen är grym. Tack för en grym blogg <3

2015-06-16 @ 23:52:51
URL: http://sandrahilmer.blogspot.se
Postat av: Michelle Petersson

Armbanden och örhängena var såååå fina! :D

Idag ska jag åka till Skara djursjukhus med min lite hostiga ponny :P
Kram!

2015-06-17 @ 09:27:14
URL: http://michellepeterssonmhorseworld.se
Postat av: Lovisa Magnusson

Men åh otroligt fina saker :D

sv: Jag förstår att du och många andra undrar. Passar därför på att förklara lite kort här, men tanken är också att gå in på det lite mer i ett inlägg.
Just nu är inte planen att sälja honom. Han har tidigare varit skadad och det är inte något som går att blunda för. Men därav tror jag inte han hade varit svårsåld eftersom han är en såpass schyst och trygg ponny som i princip vem som helst kan rida ut på. Men frågan är, VART han skulle hamna? En ponny som inte kan säljas för hård träning och tävling hamnar oftast som promenad/sällskapsponny, får bli andrahand och är till för att göra en annan ponny sällskap. Jag vill inte heller att någon okunnig sitter upp, drar i munnen och trycker sporrarna i sidorna.
Självklart är jag medveten om att jag är något lång på Tobbe (strax över 150 cm), men jag är inte för tung. Så länge han mår bra av det och tycker det är roligt, så känns inte några centimeter hit och dit så viktiga. :)
Och yes, det finns tankar och planer kring större ponny/häst ;)

Tack för din fråga, schyst att du ställde den på ett snyggt sätt och inte bara drog förutfattade slutsatser. Kram!

2015-06-17 @ 12:32:18
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback