Godmorgon tooorsdag!

Publicerat 2015-06-04 kl. 07:29:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon, trötta? Huh, I AM. Ovanligt? Nej. Jag har enda sen jag började skolan förra året i augusti legat efter i sömntimmar, anledning? Jag är en natt-människa utan dess like. Kan ligga uppe i timtal och kolla på serier, läsa bloggar och allmänt göra saker jag egentligen inte borde göra när klockan tickar mot 00 en onsdagskväll ;) Well, well.. nu är jag uppe iallafall och har gjort mig redo för den kommande skoldagen.
 
Snart är det sommarlov, hörni. Om prick 1 vecka så går jag ut grundskolan och får precis som alla andra ungdomar därefter 2 månaders lov. VI ÄR SÅ VÄRDA DET. Big f*cking up till alla oss som gått upp 06:00 varenda morgon, pluggat 7 timmar i skolan och därefter ytterligare 3 timmar hemma och samtidigt haft ett liv utanför med kompisar och fritids-intressen. Vi äger, punkt. Skolan är nånting vi alla måste ta oss igenom, det är jobbigt, men man får tugga sig igenom det. Ibland bryter man ihop, halkar efter, men allt löser sig i slutändan. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Michelle Petersson

Jättebra skrivet och så sant! Alla vi som går i skolan, vi ÄR bra. Även om det inte alltid känns så bra så är det endå något riktigt bra vi gör under denna tiden. Så ett sommarlov är så VÄRT!!!
Kram :D

2015-06-04 @ 21:50:57
URL: http://michellepetersson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback