Gbg, see you soon.

Publicerat 2015-06-22 kl. 07:00:00 av Isabel Håkansson
        
Godmorgon! ♥♥ Läget? Med mig är det bra... lite trött kanske, men det funkar. Klockan är 07:00 och om exakt en timme så rullar bilen mot Göteborg där tre roliga och händelserika dagar väntar. Jag älskar Göteborg, världens mysigaste stad! Det är som om man samlat Sveriges allra goaste och gladaste människor och placerat dem i Göteborg, alla är så trevliga och snälla. Älskaälska Göteborg! Längtar dit & har gjort enda sen vi åkte därifrån i Februari vilket var senaste gången vi var där. 
 
Lite mobilinlägg + ett tidsinställt om gårdagens terräng-träning kommer att komma upp under dan. Dem kommande dagarna sen kommer det att komma upp nåt inlägg om dan, inget märkvärdigt. Så fortsätter jag att blogga som vanligt på onsdag igen, promise. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Åh fina fina du!
Jag håller med, Göteborg är en härlig stad :D Blir de någon shopping får du gärna slänga upp de här på bloggen, alltid roligt att se :)

Svar: Absolut! :D
isabelhakansson.blogg.se

2015-06-22 @ 12:27:52
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/
Postat av: Emilia

Du verkar så bestämd som person, kanske inte i det här inlägget. Men i övrigt. Reagerar folk i din omgivning på att det och anser du dig själv som självständig osv? Kanske konstig fråga men tänkte det kanske kan va intressant att ta upp eftersom det är vanligare när man är i 16års ålder att man bara är tyst och inte vill sticka ut och få sin röst hörd typ?

2015-06-25 @ 00:45:22
URL: http://emiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback