En ofrivillig sovmorgon...

Publicerat 2015-06-30 kl. 12:33:06 av Isabel Håkansson
Godmorgon! ♥ Gissa vem som försov sig imorse - jag. Blä, så himla jobbigt & drygt. Mamma är snäll och promenerar Snobben iallafall och syrran åker ut senare och pysslar om båda ponnysarna + motionerar Philip så jag slipper oroa mig. Själv ska jag förhoppningsvis träffa upp Sandra, åka upp till närmsta badstrand och snacka ikapp 1,5 veckor ifrån varann. Ikväll ska vi iväg och träffa upp en massa andra kompisar vid ett brott, grilla och ha det mys. Fullbokad dag med en massa goingar, kan inte bli mycket bättre! 
 
I skrivande stund sitter jag med håret uppsatt i en hög tofs och har på mig en stor, varm oversize-tröja. Jag har börjat bli himla morgontrött nu på senaste.. och om man tyckte jag var morgontrött under skolveckor så ska man träffa mig nu, haha. Går inte upp förrän klockan börjar ticka mot 11-12 på förmiddagarna och ÅH, vilken fet ångest jag vaknar upp med varenda morgon. Jag hatar att vakna senare än absolut SENAST 9 på mornarna. Man sover bort så mycket... får bli ändring på det snart. 
ATM. ↑
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Blev likadant för mig.. Skulle gått upp vid halv 9 och kom upp 10.. Allt blir så stressigt när de inte blir som planerat :/

2015-06-30 @ 14:26:49
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/
Postat av: Sofie

Kan relatera enormt.. Har blivit superslö nu under lovet och kommer sällan ur sängen innan 12

2015-06-30 @ 20:08:46
URL: http://ponnylycka.horseworld.se
Postat av: Neapocalypse och tinkerhästen Clooney

Jag har ju hunden hos mig nu och då blir det tidiga mornar kan jag säga ;) Typ 7-8 tiden kliver jag upp! ;)

2015-06-30 @ 21:42:30
URL: http://neapocalypse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback