Barbacka-dagar & stulna stigbyglar.

Publicerat 2015-06-13 kl. 13:03:53 av Isabel Håkansson
Jag vet att mitt senaste inlägg blev lite oklart, och jag fick ettpar meddelanden på både KIK & facebook där ni läsare undrade vad som "hänt med Snobben's sadel" - hans soft up stigbyglar är snodda. 2500 kronor för dem, CHECK. Nu är vi snart uppe 6500kronor i värdet vad tjuvarna snott utav oss och vi börjar fundera... ska vi behöva flytta hästarna ifrån stallet? Ska vi behöva sätta upp kameror (vilket egentligen är olagligt utan tillåtelse)? Ska vi behöva bomma igen stalldörrarna? Listan med frågor blir lååång. Nu blir det ettpar dagar barbacka tills nya stigbyglar är köpta.
 
Igår iallafall blev det en barbacka uteritt och Snobben var väldigt pigg och stark, vilket jag verkligen inte förväntat mig då han var jättetrött när han kom in från hagen. Men... det var han iallafall! Uteritten bestod mestandels av skritt och galopp då jag är lite ostabil i traven, hehe. Idag blir det longering och imorgon dressyr-trim! 
Såhär trött var Mr.S igår när han kommit in från hagen, värme & flugor tar kol på honom ♥
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Nää, usch vad tråkigt! Hoppas ni kan finna vem det är, vad jag läst i bloggen verkar det ju iallafall vara någon hästkunnig? Att plocka av stigbyglar och pannband tar nog ganska lång tid och är säkert lite klurigt om man inte är kunnig eller inte gjort det förut. Går det inte att sätta lås på själva sadelkammaren då? Så tråkigt för dig att dina saker ska bli stulna. :(
Kram!

2015-06-14 @ 10:35:08
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback