@work.

Publicerat 2015-07-02 kl. 09:58:56 av Isabel Håkansson
Solen lyser utanför fönstret och temperaturen ligger på 25º sisådär klockan tio, helt underbart! Jag ska jobba nån timme till och efter det drar jag och pappa ut och käkar lunch för att sedan åka ut till nån badstrand för att sola & bada litegrann. Perfekt torsdag! Inviger mina svartglittriga marenas dagen i ära och det om nåt är ett perfekt sko-val när det är så varmt ute. Hatar att gå i sneakers på sommaren, det är ett big NO för mig. Iallafall under såhär varma dagar.
 
Veckorna rullar på och jag mår så himla bra. Imorgon när jag kommer hem så ska jag ta ut Snobben och känna igenom honom litegrann. Testa på alla gångarter och prova ställa lite krav för att se vad han gör. Jag känner Snobben utan och innan, känner direkt om nånting är fel. Mamma säger att han sett jättebra och fräsch ut nu under två dagar, så jag hoppas och håller tummarna på att han ska kännas 100% fräsch imorgon. Har jag tur så kan syrran filma och/eller knäppa lite kort. Får fjäska lite för henne ;).
 
Anyhow, nu ska jag jobba vidare så jag blir klar nångång. Jag vill ut och njuta av sommarvädret, borde vara förbjudet att sitta inne när det är såhär fint väder. Kameran är med som vanligt och mer uppdate kommer senare!
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback