Vad skriver man?

Publicerat 2015-07-23 kl. 12:08:10 av Isabel Håkansson
Godmorgon... eller hej!? Vad skriver man efter över en veckas långt uppehåll, vad lägger man upp för bild/bilder? Det känns alltid lika konstigt att logga in här & skriva efter ett längre uppehåll.. men jag ska göra mitt bästa för att få till det här inlägget bra iallafall! 
 
Jag är hemma och tillbaka efter en veckas semester uppe i Norrland hos mormor och morfar. Varje år så samlas dem flesta ifrån mammas sida och spenderar en vecka ihop uppe hos dem i deras sommarhus ute på en liten ö. Utan teckning och utan internet så bara UMGÅS vi. Det är lika välbehövligt varje år, men jag ljuger om jag säger att jag inte är lite uttråkad och rastlös dem sista dagarna. Jag är inte van vid sysselsättning som innebär att åka båt och gå i skogen, om vi säger så. Haha. Men hur som helst - jättemysigt och välbehövligt var det! 
 
Prio nummer 1 för mig nu är att sätta igång hästarna och få bort deras stora gräsmagar som dem samlat på sig ;) Igår red jag ut en runda på Snobben som fått en liten mini-semester på 5 dagar, han var väldigt bråkig till en början. Skulle inte gå ifrån gården och protesterade i form av backning ner i diken och tvärta vändningar. Men jag var envisare än honom och då gick resten av ridturen superbra! Väldigt pigg och glad var han. Lät honom bara få luftas i alla gångarter utan krav. Idag ska jag longera honom i lång låg form i 30 minuter och köra Philip en kort vända i skritt och trav för att mjukstarta litegrann. 
 
Glad är jag över att vara tillbaka här på min favvo-blogg iallafall ♥♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Åh ja, vad härligt att du är igång igen! :D

2015-07-23 @ 23:03:15
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback