Onsdag it is..

Publicerat 2015-07-29 kl. 09:34:00 av Isabel Håkansson
Vaknar upp med fetaste rid-abstinensen, vill bara hem och rida, pyssla om och pussa på min älsklings-Snobb. Men först... 2 dagar kvar på Gotland. Idag är det onsdag & det enda som är bestämt idag är att jag ska klippa mig!! Så himla nervös, men samtidigt taggad på att äntligen få klippa av allt det slitna och tunna ur håret litegrann. Det börjar bli lite väl tjockt (och långt) nu, om ni frågar mig. Gillar att ha lite tunnare hår, lättare att ta hand om det då.
 
Annars då? Jag känner mig riktigt pigg och glad, min ångest igårkväll existerade inte & jag kunde lyssna på musik utan att analysera texterna och tänka alltför mycket. Kom i säng tidigt, slog på en serie och somnade till den. Socialiserade mig med bra människor över snap, kik och sms samtidigt. MYS. Somnade med ett leénde på läpparna och vaknar upp med ett ännu större leénde idag. Känns bra i hjärtat att kunna skriva det, hihi.
Jag och mitt fina, saknade hjärta för några veckor sen. ♥♥..... Godmorgon förresten.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: sbkagility.blogg.se

Åh så fina! Du har en jätte fin header, har du gjort den själv?:)

Kram, Erika

2015-07-29 @ 19:13:06
URL: http://sbkagility.blogg.se/
Postat av: jenny

Åh jag gör ofta precis likadant, i alla fall på kvällarna jag känner mig nere. Jag sätter på låtar som stämmer in på mina känslor med flit, lyssnar och läser lyrics till den samtidigt, bara låter alla känslor flöda ut. Just nu är det ''Elastic heart'' med loic nottet. Vi behöver få vara ledsna ibland, av ingen anledning - eller av anledning. Men inte glömma att försöka vara stark och positiv emellanåt. Det är svårt och på sätt och vis känns det som jag känner igen mig i det du skriver emellanåt. Kram!

2015-07-29 @ 21:07:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback