En bra kväll med favoriter ♥

Publicerat 2015-07-01 kl. 13:49:29 av Isabel Håkansson
Hej och för min del även, godmorgon! Jag vaknade för nån timme sen efter att (som vanligt) vaknat alldeles för sent. Men förhoppningsvis blir det ändring på det nu! Jag ska nämligen ner till pappa i Stockholm idag för att jobba & umgås med honom i två dygn. Då ska vi upp och hoppa 6 på morgonen för att dra till jobbet, jag känner på mig hur trött jag kommer vara... men förhoppningsvis så ser det till att jag vänder tillbaka dygnet några timmar! Mamma är snäll och promenerar Snobben idag igen så han slipper stå helt. Det är inte bra för gräsmagen... hehe. 
 
Gårkvällen var jättemysig, satt och snackade, skrattade och umgicks med en massa favoriter nere vid ett brott i några timmar. Det kom en regnskur först och såfort det slutat regna kom myggen ;) Svensk sommar i ett nötskal, men det har ju sin lilla charm det med.. eller. Det blev en bra kväll hur som helst, och när klockan började närma sig 11 på kvällen så följde jag med Ida hem och sov hos henne. Vi såg på en massa dokumentär-serier och åt godis. Bra avslut på en bra kväll. 
 
Nu - Stockholm. Jag kommer att uppdatera er därifrån hela tiden, såklart! 
 Gårkvällen och mina finfina kompisar ♥↑
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Åh låter ju jättehärligt :D
Jag och en kompis var också ute tills sent igår kväll. Klockan var närmare tolv när vi gav oss in, och det var på grund av myggen.. ;)

2015-07-01 @ 17:20:00
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback