Älskade sommarväder och efterlängtade SOL!

Publicerat 2015-07-02 kl. 20:52:16 av Isabel Håkansson
Lite snabb tråk-uppdate om hur dagen varit med hjälp av en liten punktlista.
 
♥ First out. Job. Gick upp halv 8 på morgonen och drog till jobbet med pappa. Jobbade i ettpar timmar och när jag var klar med mitt så satt jag och kollade ikapp en massa youtube-videos. Jag vill börja med youtube, verkligen. Kanske borde jag passa på nu på sommarlovet när jag ändå har tid...? Hm.
 
♥ Efter jobbet - lunch. Åkte förbi ett köp-center och köpte en bikini, hårsnoddar och annat välbehövligt. Sedan drog vi oss vidare till en lunch-buffé där dem hade en massa goda alternativ. Jag tog två pannkakor & ett glas juice, that's it. Mådde så illa pågrund av värmen och hade ingen aptit alls.. blir ni också lite så när det är varmt?
 
♥ Stranden. När vi både jobbat och ätit så var klockan 1 på dan - effektiva, YES. Så vi passade på att åka till en badstrand och sätta oss där i nån timme för att njuta av solen och värmen. Vi åt glass, pratade och lyssnade till musiken som spelades högt ur ettpar högtalare. Mys, mys, myyyys. Sverige bjöd på ett grymt väder med över 30grader!
 
Lite inhandling av nödvändiga ting.  Vi svängde förbi hööks när vi kände oss klara på stranden. Det blev tre nödvändiga men dessvärre tråkiga saker till hästarna fick det bli. Pälsglans och lite så.. visar er imorgon.
 
ATM. Just nu, i skrivande stund, så har jag precis kommit ut ur duschen. Jag och pappa ska strax beställa hem lite mat för att käka ihop. Sedan ska jag bädda ner mig och kolla film resten av kvällen, imorgon är det back to realityyyy.
Livet blir vad man gör det till. Nu på sommaren försöker jag leva mitt liv efter känsla och ren spontanitet, där och DÅ. Försöka att kunna göra saker som kanske inte alltid är så smarta, men roliga för stunden utan att ångra mig och ha ångest dagarna därefter. Tolka det hur ni vill, men jag mår så jäkla bra just nu och det vill jag fortsätta med.
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja Isabel börja med YouTube,det hade varit jätte kul!

2015-07-02 @ 23:01:04
URL: http://nouw.com/ponnyryttarenanna
Postat av: Vanessa andersson

vad mycket du han med :D

2015-07-02 @ 23:01:48
URL: http://vanessaandersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback