Utvärdering - januari.

Publicerat 2015-01-28 kl. 12:41:00 av Isabel Håkansson
 Mina mål för den här månaden var att: 
 
För första gången nånsin - läsa igenom gymnasiehäfterna - √ Jag har läst igenom gymnasiehäfterna OCH skickat in ansökan till tre olika gymnasium. Mer om det lite senare.. 
 
Spara pengar, lägga undan minst 700 kronor - √ Oh yes, den här månaden har jag varit duktig! Mitt konto visar mer än 700 kronor kan jag säga. Jag har verkligen hållt i mina pengar och inte slösat dem på nånting så onödigt som mat eller kläder, smink eller annat jag inte behöver. 
 
 
Ge Snobben ett skönt och välförtjänt litet mini-lov - √ Snobben fick som planerat ett litet mini-lov på 1 vecka ganska exakt. Det uppskattades verkligen av lilla Snobben och han har nu en massa ny energi när man rider. Jag tycker det är viktig att kunna unna hästarna lite vila då och då, faktiskt! 
 
 
Sätta igång Philip efter hans vintervila - √ Sagt & gjort, japp. Philip är igång nu och varierar mellan att ridas, promeneras och en ny grej - nämligen att köras! Jag tycker det är jätteroligt och jag ser fram emot att köra ut Philip under soliga dagar, det är verkligen såå mysigt. 
Philip senast vi körde honom ↑
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback