Torsdagspepp!

Publicerat 2015-01-22 kl. 07:10:00 av Isabel Håkansson
Goodmornin, are u guys tired? I AM. Jag låg uppe och kollade på Gossip Girl igår alldeles för länge och åt godis, vilket allt bara blev en enda lång spiral utav pigghet, trötthet och ångest. Ett tips: Ät inte godis på kvällarna när du ska sova, det kommer göra dig dubbelt så piggare.. hehe. Hur som, idag är det torsdag vilket betyder dan innan fredag. Ni vet redan vad jag har för lektioner att se fram emot idag, dem värsta av dem värsta lektionerna är ihopbuntade på en och samma dag. Meeen, som sagt - imorgon är det fredag, jag försöker se det som en liten motivationskick!
 
Ikväll ska hästarna bara skrittas ut, lugnt och simpelt. Snobben kommer mest troligt ha träningverk och vara lite trött medans Philip nog kommer att vara pigg & glad som vanligt. Glädjen ifrån gårdagens ridpass lever vidare inuti mig idag, det kändes verkligen superbra och jag var och är så himla, himla nöjd fortfarande. Så, idag ska bli en bra dag och det ska vi tillsammans se till, right? 
 
Nu - smoothie time. Jag älskar att starta mina mornar med en fräsch smoothie, det är både gott, uppfriskande och nyttigt. Ha en bra dag allihopa, vi hörs av lite senare!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback