Tisdag - nu kör vi.

Publicerat 2015-01-20 kl. 07:07:36 av Isabel Håkansson
Godmorgon!♥ Nu är jag uppe och har precis käkat en jättegod frukost bestående av jättegoda frallor, yoghurt och smoothie till det. Jag vet inte varför, men när jag är hemma hos pappa så äter jag alltid frukost, hos mamma äter jag det aldrig, i princip. Kan vara för att pappa väcker mig typ halv 6 och verkligen ser till att jag går upp då.. haha, mamma är lite för snäll.
 
Hur som helst, inatt har jag inte vaknat nångång utan har sovit lugnt och skönt hela natten. Så idag står skolan på schemat och JA, jag har sett fram emot det. Främst att få träffa alla underbara kompisar, men också för att kunna ta igen *host* lite missad skoltid och plugga ikapp. Det känns otroligt skönt och förhoppningsvis blir det inga bekymmer för mig att gå i skolan trots mitt öra som fortfarande dunkar av smärta.. hoppas, hoppas.
 
Ikväll ska Snobben ridas igen, vi får se om det blir på ridbanan eller ut. Underlaget är dåligt överallt just nu så var jag än bestämmer mig för att rida så blir det lite pest eller kolera. Planen är iallafall att försöka rida på nåt ställe med hyfsat underlag och böja på Snobben lite i skritten och traven, ingen galopp pga underlaget. Lång och låg form, rask skritt och se till att bakbensaktiviteten är bra så att Snobben sätter under sig ordentligt. Det kommer utvärdering av ridpasset senare idag, såklart.. But first- skola. Hörs efter det, puss!
En bild som peppat mig så många gånger, att aldrig, ALDRIG, ge upp. För vad man än bestämmer sig för att göra, så går det bara man kämpar tillräckligt mycket. Remember.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Nikki

Du vann:):) in å kika :) (behöver din adress så jag kan skicka produkten) men maila den :)

2015-01-20 @ 17:17:12
URL: http://www.nouw.com/eurider

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback