Summering av stalldagen i snöSTORM.

Publicerat 2015-01-10 kl. 18:13:00 av Isabel Håkansson
Mamma och jag hämtade in alla hästarna och sådär ↑ såg mamma hår ut efter att vi hämtat in ca 6 hästar. Hur sjukt? Vi var ute i max 15 minuter och det verkligen yrde omkring snö, blåste och var svinkallt. Alla hästarna trippade omkring med höga styltor och var allmänt fjolliga på vägen in från hagen till stallet, men det var förståerligt trots allt. 
Tror ni inte att min buse till häst hade fått av sig sitt täcke i hagen? HUR är det ens möjligt att kunna få loss både bogspännen, kryssgjordarna och "bakbens-spännen"? Hmm. Men som jag, min mamma och tränare brukar säga - ibland är Snobben för smart för sitt egna bästa. Han var hur som helst dö-pigg och blåste upp sig, krökte på nacken och trippade omkring. Dock var han riktigt sur (och blöt) när han kom in i stallet och fick därför stå med ett svett-täcke som kunde suga upp det mesta av vattnet. 
För det första, ser ni klippningen under Snobbens ganasch? Historian bakom den lilla missen är kort & gott att: Snobben stod och sparkade bakut som en dåre trots att han fått lugnande.. det var omöjligt att klippa honom nära ansiktet. Haha. Hur som helst, som vanligt mös jag ordentligt med båda hästarna! Snobben var tyvärr tvungen att vila idag.. dels pågrund av att han var helt dyngsur och för att han har typ "headshaking" när det snöar ute. Han går och nickar hela tiden? 
Idag köpte jag äntligen den efterlängtade multi-vitaminen till hästarna. Jag lät hästarna lukta på det och dem tyckte inte att det luktade gott tror jag.. hehe. Snobben spärrade upp ögonen, tog bak öronen och flemade i flera minuter. Men dem åt upp kraftfodret iallafall som hade blandats ihop med multivitaminen. Nu känns det bra i mammahjärtat ♥♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Kan du inte lägga upp några av "favorit" hästar i varje kategorin eller några fina hopp/dressyr hästar som du skulle kunna tänka dig ha i stallet. Kanske nå annons tips från hästnet? :D

2015-01-10 @ 18:45:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback