Strömavbrott, blask & sova i hörum..

Publicerat 2015-01-29 kl. 20:35:53 av Isabel Håkansson
Varför beskriver rubriken min och syrrans stalldag så galet bra? JO, för att idag när vi kom till stallet så var det bäcksvart i hela stallet och dem stackars hästarna såg så förvirrade ut när jag och syrran kom in ragglandes med våra små ficklampor som vi hade tända på mobilerna. Det var strömavbrott i hela området, inklusive i stallet då, såklart. Så idag har jag tillsammans med syrran både mockat, packat hö och myst med hästarna i bäcksvart mörker. Stallet är så himla stort och läskigt när det är mörkt, alltså.. 
 
Med tanke på att det var bäcksvart och våra mobil-batterier var svaga så gick vi istället ut till paddocken och busade av hästarna litegrann. Snobben är såååå pigg just nu och han sprang runt och gjorde egna små dressyrkonster och krökte på nacken. Min snygging! Philip galopperade omkring och sparkade bakut, rufsade med huvudet och bockade runt, runt i paddocken. Lillen, han är så full med livsglädje och energi vilket gör mig helt varm i hjärtat! Tänker man tillbaka 1,5 år när han kom hem till oss.. SHIT, vilken skillnad och utveckling. Jag har hela tiden uppmuntrat min och Snobbens historia, strax är det kanske dags att ta upp Philips historia och framförallt kroppsutveckling, skillnad på päls och häst i allmänhet.
 
Hur som, när stallet var fixat och vi både hunnit med att busa med hästarna i paddocken och städa sadelkammaren så gick jag och syrran in till hörummet och satt oss på varsinn höbal. Med tanke på att strömmen varit borta ettpar timmar så var det iskallt i stallet och vi frös som bara den.. and guess what? VI SOMNADE. Typiskt oss, vi kan somna när som helst, var som helst. Typ. Det var en ny erfarenhet, att göra stallet utan någon som helst belysning, men det gick det också! Nu ska jag, pappa och syrran iväg och köpa pizza.. yum. 
Philip & systeris, hur söta?!  ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback