Somnar en torsdag och vaknar upp en fredag..

Publicerat 2015-01-22 kl. 22:49:41 av Isabel Håkansson
Härligaste känslan omformenad i en mening, inte sant? ↑ Waah, vad jag behöver fredag och två dagars ledighet nu känner jag. Umgås med lite vänner, sova ut ordentligt och framför allt - vara i stallet. Jag är så himla skoltrött, alltså verkligen SÅ skoltrött. Vinterlovet räckte inte på långa vägar för mig, även fastän det kändes som så precis innan skolstarten. Jag skulle behöva ett år eller två, bara ta in allt jag lärt mig under 9 år i skolan och TA DET LUGNT. Men.. det får vänta ettpar år tills jag tagit studenten. 
 
Likt varje kväll nu för tiden så har jag kollat på tv, ätit en skål yoghurt och duschat. Huvudvärken har släppt (tack och lov) och jag ska alldeles strax svida om till en stor T-shirt, tvätta ansiktet, borsta tänderna och sedan inta sängläge. Självklart står ett Gossip Girl avsnitt redo att kollas på, hihi. Hur kan jag inte ha kollat på Gossip Girl tidigare är min fråga till mig själv? Jag har missat något i livet.. Har ni inte kollat på Gossip Girl, ett tips - gör det! 
 
Nej, hörni.. jag tänkte bara kika in här och säga godnatt och få bloggen lite uppdaterad. Som vanligt har jag lite tidsinställda inlägg laddade inför morgondagen och jag ställer klockan en kvart tidigare i morgonbitti för att hinna blogga i vanlig ordning. Godnatt kompisar, vi hörs imorgon. Sov gott! ♥
Min lilla korg med ansiktsprodukter och mina bästa hårprodukter. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback