Snooze.. snooze..

Publicerat 2015-01-06 kl. 10:52:27 av Isabel Håkansson
Godmorgon ♥ Vet ni vad jag gjorde imorse klockan 8 när klockan ringde? Jag snoozade, snoozade, snoozade och snoozade.. till sist stängde jag av larmet & vaknade nu. ÅH, jag blir så arg på mig själv. Jag hade ställt klockan på 8 av en anledning, att slippa stressa. Imorgon flyttar vi och min sista natt i huset är gjord.. pappa kommer nämligen och hämtar mig senare i eftermiddag och så drar vi till Stockhooolm!! Det känns bra att vara i Stockholm under flytten och allt, tänka på annat och andas härlig storstadslukt. 
 
Jag har kommit fram till att jag ska longera idag iallafall, i skritt. Jag får inte ut nånting av att rida när underlaget är stenfruset och knögligt, Snobben blir så struttig och smygig då. Så jag låter honom få skrittas på en stor volt med en lös snodd i 15-20 minuter. Behöver jag säga att jag uppriktigt längtar tills vintern är över? Jag vill inte hela tiden behöva oroa mig för att Snobben ska få ont efter att bara ha ridit runt på hårt underlag.. suck. 
 
Efter att stallet är fixat för dagen så ska jag hem och packa ner alla mina kläder, mitt smink och dem sista småsakerna. Det kommer ta tid och hur jag ska hinna bli klar med allt innan pappa kommer vet jag inte riktigt.. Frukostbordet och stallet NEXT UP. Vi hörs genom tidsinställda inlägg och mobilbloggar under dan, deal?
Right now. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback