Skillnaden mellan en bra vs. en dålig bloggare?

Publicerat 2015-01-07 kl. 12:00:00 av Isabel Håkansson
Finns det bra och dåliga bloggare, in fact? Hmm.. Både ja & nej. Alla är ju bra på så sätt att man frivilligt sätter sig och skriver, tar sig tiden och engegerar sig. Varesig man är ute efter att trycka ner folk, pusha och inspirera eller bara dela med sig av bilder - så lägger man ju fortfarande ner tid på bloggandet. Det gör man! Sen är det självklart olika från bloggare till bloggare hur mycket tid man lägger ner.. men till saken. Jag tänkte punkta upp som en liten lista där jag skriver vad en bra vs. "dålig" bloggare gör.
 
Dåliga bloggare:
• Gör allt för dem där extra nollorna på den slutgiltiga statistik-siffran. Lägger ut lättklädda bilder, hänger ut människor, ljuger, sprider rykten och listan rullar på.
 
• Jag vet inte om jag kan kalla den här sortens bloggare för en dålig bloggare, meeen.. Folk som smygskryter tycker jag kan vara extremt påfrestande ibland.. om inte annat känns det som ett osäkert betéende.
 
• Lyfter nedlåtande kommentarer och inte tvärtom. Nedlåtande/negativa kommentarer, sure - svara på dem om det känns nödvändigt. Men glöm inte att lyfta upp och värdera dina trogna läsare mer ♥
 
• Skriver A men inte B. Förstår ni hur jag menar? Om jag ger ett exempel: "Sen var jag och träffade **, det hände sååå mycket roliga saker som jag dock inte kommer gå in på mer just nu." Jag förstår om man vill ha ett privatliv, absolut! Men man blir som läsare otroligt nyfiken, faktiskt. Hehe.
 
Bra bloggare:
• Uppdaterar bra & ofta. Alltid nya, fräscha inlägg med grymma åsikter och skriver inlägg där personligheten lyser igenom starkt. Det tycker jag är viktigt!
 
• Är aktiv i kommentarsfälten på läsarnas bloggar samt svarar på frågor som läsare ställer. Det gör att bloggen känns mer levande och visar att personen bakom bloggen ÄR engagerad.
 
• VÅGAR STÅ UPP FÖR SINA ÅSIKTER. Jag älskar, med betoning på ÄLSKAR folk som vågar få sin röst hörd. Belysa ett ämne eller nånting tabulagt och bara prata om det, välkommna bloggläsarna till disskutioner i kommentarsfälten och våga.
 
• Vågar visa sig sårbar. Livet är inte perfekt jämt, och den som påstår det ljuger. För det går i dalar, upp, ner och så upp igen. Alla har svackor eller perioder i livet där man inte mår fullt ut lika bra som man kanske i vanliga fall brukar, jag tycker det är otroligt viktigt att man då -under dem där sämre perioderna- vågar visa sig sårbar.
Guess what? Jag och ni tillsammans klättrar i topplistorna under kategorin "Sveriges mest besökta djur-bloggar", varje dag. Är det nånting JAG borde bli bättre på? Mer ridbilder och en ny design är på G iallafall - promise u.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Nikki

BOOM!!! Så jäkla rätt!!! Jag tycker man ska ha en vänskap med sina bliggare, tycker många bter aig lite bättre än sina läsare - rörstår du hur jag menar? Vi är alla lika bra, vill å älskar samma saker (hästar), varför skq vi då teycka ned å smutskasta folk som älskar samma sak?

Svar: Exakt! Alla älskar hästar, det har vi alla gemensamt ❤️
isabelhakansson.blogg.se

2015-01-07 @ 13:07:37
URL: http://www.eu-riders.se
Postat av: Anna Hellberg

GUD vilket bra inlägg! Håller med dig till FULLO! :D Kram!

2015-01-07 @ 15:25:54
URL: http://Riderlife.horseworld.se
Postat av: Sandra AW

Bra! Håller med :)

2015-01-07 @ 16:21:38
URL: http://motosidressyr.blogg.se
Postat av: Anna - photography, life, style

Håller med dig. Detta inlägget var så grymt bra :D

2015-01-07 @ 19:24:45
URL: http://aannab.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback