Shettis-utrustning!

Publicerat 2015-01-14 kl. 20:50:15 av Isabel Håkansson
Jag tänkte att några utav er kanske har shettisar, och satte mig därför ner & letade efter lite shettis-utrustning. Jag måste bara säga att, HERREGUD vad dåligt utbud det är med utrustning till små ponnysar. Och det lilla man hittar är antingen rött, lila eller babyblå med en massa hjärtan och prickar på. Jag menar, varför skulle inte shettisar kunna ha marinblått och millitärgrönt? Hur fräckt skulle inte det vara att se riktigt duktiga shettisar på hoppbanan med svarta benskydd, läckra schabrak och en normal sadel som inte är gjort i sammet/plast? Visst, det finns säkert, men måste vara riktigt svårt att få tag på.. Hmm. 
 
Jag och syrran har turen att Philip är så pass grov i kroppstypen att han kan ha träns och grimmor i strl-cob och kan ha full på vissa schabrak (det blir liite stort men det ser inte jätte konstigt ut, liksom).
 
Ni som har shettisar, vart handlar ni shettis-utrustning nånstans? 
Benskydd, pannband, sadel och en liten massageborste som jag funderar förövrigt funderar på att klicka hem åt mina ponnyprinsar. Grejerna kommer ifrån, ponypop.se och hooks.se. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: bisse

ponnytravprylar har mycket till shetland
http://ponnytravprylar.nordicshops.com

2015-01-14 @ 21:08:58
Postat av: Marie

Saker som jag tycker är extra svåra är hovboots, välanpassade huvudlag, bra benskydd och boots anpassade till de korta karleder som de flesta shettisar har... Själv har jag ändå en shettis modell maxad och stor!
Nej, jag håller på med sportkörning och det mesta får specialbeställas... Nu är ju jag sådan som ändå gillar ovanliga, men välgenomtänkta, utrustningsdetaljer, så det blir ändå mycket specialbeställningar. Det är extra svårt när en vill försöka hålla det veganskt! :(

2015-01-14 @ 21:16:36
URL: http://marooie.blogg.se
Postat av: Michelle Petersson

Gud vilka söta grejer! :D
Kram

2015-01-14 @ 21:18:50
URL: http://michellepetersson.horseworld.se
Postat av: Michelle Petersson

Gud vilka söta grejer! :D
Kram

2015-01-14 @ 21:18:52
URL: http://michellepetersson.horseworld.se
Postat av: Michelle Petersson

Gud vilka söta grejer! :D
Kram

2015-01-14 @ 21:18:54
URL: http://michellepetersson.horseworld.se
Postat av: Julia Axelsson

Jag kommer inte riktigt ihåg vart vi köpte allt till min lilla Fredman, men jag har haft en hel del "ordentligare" schabrak, ett marinblått Gold Medal schabrak i storlek shettis, svarta fram och bak skydd, ländtäcke. Men det var ju ett bra tag sedan, och jag har faktiskt märkt att det förändrats till allt detta babyblått och ljusrosa, vilket är lite tråkigt enligt mig också!
Men lille Philip, han är ju sååå söt <3

2015-01-14 @ 21:31:08
URL: http://julialinneaaxelsson.blogg.se
Postat av: Nikki

ja tycker de förlöjöigar alla shettispRylar :(:(

2015-01-14 @ 22:49:16
URL: http://www.eu-riders.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback