Sådär mysigt glad ♥

Publicerat 2015-01-03 kl. 16:22:00 av Isabel Håkansson
Lyckoruset i kroppen som jag kände efter dagens mysiga och helt otroliga uteritt går inte att beskriva. Snobben var sådär mysigt glad och gjorde precis allt jag bad honom om och lite därtill. Han galopperade mer än gärna upp för backar, gick över broar och travade glatt fram över dem små ridvägarna. I slutet på ridpasset så frustade han säkert 10 gånger och visade med hela sin kropp att han var hel-nöjd. Det är så skönt att få komma ut ensam med sin älsklingshäst ibland, tycker inte ni det? Galet. 
 
Jag filmade faktiskt litegrann både innan, under och efter ridturen för att på så sätt kunna klippa ihop en film åt er, vilket jag även har gjort! Jag tänkte inte skriva så mycket mer utan låter videon tala för sig, enjoooy. 
Hehe.. som ni ser på videon, Snobben är inte så duktig på att slicka på sin slicksten. Han har verkligen missförstått hela grejen med slickstenar, han tror att han ska bita och kasta omkring på dem. Haha. Tur han är charmig, för så många gånger han bitit sönder burkarna till sina slickstenar.. drygpottan.
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback