Planering, planering..

Publicerat 2015-01-31 kl. 22:57:02 av Isabel Håkansson
Designen är på plats precis som jag vill ha den, och det har jag fina Johanna att tacka för. Så, tack Johanna, du är verkligen bäst! ♥ Alltså, ännu ett steg närmare min nya start som ska ske imorgon så fort jag kommer hem. Och på tal om imorgon, så ska jag och Snobben iväg på ridhusträning ihop med Sandra, Linn och deras hästar! HUR kul, liksom? Jag hoppas verkligen att vädret håller uppe, för mamma har ingen större lust att köra om det är snöstorm vilket är förståerligt..
 
Och en sak som kommer göra morgondagens eventuella ridhusträning lite extra speciell, VI SKA SMÅSKUTTA! Jag och Snobben har inte gått så mycket som över en bom på flera, flera månader. Varje vinter brukar Snobben få några månaders vila ifrån hoppning och bommar, vilket alltid brukar göra gott för Snobben och hans glädje för hoppningen. Och om inte annat så sparar man mycket på hästens ben genom att inte hoppa året runt, vilket alltid är ett stort plus om ni frågar mig!
 
Nu - film och kvällsmacka ihop med pappa och syrran. Ett mysigt avslut på en mysig dag, heeelt perfekt. Den här helgen har verkligen varit välbehövlig på alla sätt & vis. Lugn men ändå fartfylld och rolig. Godnatt hörni, och tack för grym statistik idag.. imorgon är jag tillbaka, 100 gånger bättre! Sovgott.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback