Mitten av veckan ♥

Publicerat 2015-01-14 kl. 07:50:52 av Isabel Håkansson
Godmorgon! ♥ Jag är uppe trots att jag ännu en dag är sjuk, jag har varit vaken ett tag nämligen.. Inatt vaknade jag av att jag grät, mitt högra öra gjorde så fruktansvärt ont och det var omöjligt att sova. Jag gick då upp, väckte mamma och tog ipren. Försökte sova därefter men det var praktiskt taget omöjligt, suck. Mamma var på väg att boka en läkar-tid tills idag men jag hann stoppa henne. Min fobi för att gå till tandläkaren/sjukhus har växt sig större ju äldre jag blivit, speciellt att gå till tandläkaren.. usch
 
Får se om jag ger mig på att fixa stallet idag, jag rider inte med tanke på att det inte skulle finnas på världs-kartan att jag får på mig en hjälm som trycker på mitt öra + att jag inte vill mer förkyld än vad jag redan är. Mamma jobbar ju heltid och syrran går i skolan till sent, det skulle underlätta för dem båda om jag tog stallet idag.. så vi får se om jag ger mig på & orkar göra det. Stallet är ju varmt och tempererat iallafall, liksom. Hm..
 
Mitt dilemma den här morgonen blir vad sjutton jag ska äta till frukost, det finns ju så mycket gott och nyttigt man kan äta. Jag skulle vilja mixa ihop en smoothie, men får man verkligen ställa fram en mixer och dra på den klockan 07:45 när man bor i lägenhet? Jag har inte bott i lägenhet sen jag bodde i Stockholm när jag var yngre (5-6 år), jag kommer inte ihåg nåånting. Haha, grannarna kanske får hålla för öronen i sisådär 30-40 sekunder, helt enkelt ;) 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback