Mina mål för den här månaden!

Publicerat 2015-01-08 kl. 21:18:25 av Isabel Håkansson
För första gången nånsin - läsa igenom gymnasiehäfterna. Jag har skjutit upp det alldeles för mycket, mest pågrund av att jag tycker att det känns jobbigt. Då blir det så, liksom. Men jag har ändrat tankeställning litegrann och KANSKE har en backup plan, vilket kommer innefatta att jag både kan få den utbildning jag behöver samt ha kvar Snobben. Hoppas, hoppas, hoppas!
 
Spara pengar, lägga undan minst 700 kronor. Jag är en shopaholic, utan dess like. Eller egentligen inte, jag har princip alltid pengar. MEN, dem pengar jag väl gör av med går endast till onödiga saker. Fikor och mat på stan, det ska jag hålla mig ifrån den här månaden.
 
Ge Snobben ett skönt och välförtjänt litet mini-lov. Han har kämpat på så otroligt bra under hela 2014, gått från botten och upp i en stadig kurva efter en "skada" som han hade under sen hösten/vintern 2013. En vecka med bara vila, mys, rykt och lite promenader är han mer än värd! 
 
Sätta igång Philip efter hans vintervila. Nu är syrran hemma, back in the building och det är dags att sätta igång lilla Philip! Jag tänkte tömköra honom lite under helgen och bara promenera honom, han lär vara som en tickande bomb, hehe. Så syrran får hoppa upp nångång i mitten på nästa vecka och rida honom, det känns säkrast att låta honom motionera några dagar innan.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilka är din favo hästbutik? :)

2015-01-08 @ 22:47:04
Postat av: Emilia

FÖREBILD <3

2015-01-08 @ 23:37:29
URL: http://emiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback