Let's kick Wednesday

Publicerat 2015-01-21 kl. 07:32:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon, hörni! Idag är det onsdag & vi är därmed inne på mitten av veckan. Jag älskar onsdagar, då slutar vi tidigt i skolan och har bara en massa roliga lektioner, vilket jag älskar. Dessutom är den här onsdagen lite extra älskvärd, för ikväll ska jag och Sanna lasta på Snobben och köra in till ridhuset, som jag längtat. Så idag ska jag och Snobben galoppera för första gången på ca 2-3 veckor, HUR kul?! Känner jag mig själv rätt så kommer mina skänklar vara lite överallt och ingenstans, men det får jag jobba på där och då. 
 
När jag kommer hem ifrån ridpasset så ska jag bara pyssla om Snobben, mysa med Philip och ta det allmänt lugnt. Jag är såå trött just nu och mina påsar under ögonen är too much to handle, tur jag har min supermega braiga concealer ifrån märket ELF som täcker det mesta. Jag ska verkligen se till att komma i säng tidigt ikväll, för min egna skull. Imorgon väntar en jobbig skoldag med tuffa lektioner och den såkallade "helvetes eftermiddan", vilket betyder: spanska, kemi och fysik efter varandra. Hat-ämnerna, hm. 
 
Hur som helst, nu tar vi en dag i taget. Frukostbordet ropar efter mig, så jag antar att jag ska gå och göra mig lite frukost innan jag sedan traskar vidare över till skolan. Jag bor jättenära skolan hemma hos mamma nu efter att jag flyttat, behöver jag ens tala om att det är skönt att slippa skolbussen varenda morgon? Det är de, verkligen. Hörni, spetsa öronen i skolan nu och jobba hårt.. snart är det fredag! Vi hörs här inne senare i eftermiddag, puss. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Michelle Petersson

Va kul att äntligen få galoppera ;) LYCKA TILL ★
Kram

2015-01-21 @ 07:40:51
URL: http://michellepetersson.horseworld.se
Postat av: Oslofru

Så fin blogg du har <3

2015-01-21 @ 09:30:28
URL: http://www.oslofru.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback