Hörde jag fredag?!

Publicerat 2015-01-02 kl. 14:02:08 av Isabel Håkansson
Herregud, tiden flyger och snart börjar skolan igen.. shit! Jag håller aldrig koll på dagarna under loven, men imorse när jag kollade på telefonen så stod det visst att det var fredag på displayen, my favourite day of the week! Så med det sagt så tog jag och Sandra bussen in till stan och handlade tacos, godis, chips och läsk & ska festa till det med lite fredagsmys ikväll. Låter som en bra idé i mina öron! 
 
Och bara för att det är fredag och det för mig är en dag där man bara ska ta det lugnt, så får sig båda hästarna en promenad dagen i ära. Ingen ridning eller hårt arbete, bara en vanlig, simpel och mysig promenad. Det brukar uppskattas utav båda två och om inte minst av lilla Philip ;) Han trippar, ruskar på huvudet och vill gärna ligga före Snobben (som förövrigt blir jättesur när Philip jämt ska tävla med honom). Sötnosarna! Mina hästar har så starka personligheter, vilket jag tycker är sååå roligt. Det finns inget roligare än hästar med starka personligheter och glimten i ögat, I like it! 
 
Bloggen går lite på halvfart just nu, vilket även märks på statistiken. Men jag känner att jag bara vill ta vara på dem sista dagarna av lovet nu, bara se på en massa serier, äta godis, umgås med kompisar och hänga massor i stallet, såklart. När skolan är igång så lovar jag er att jag är tillbaka 100% här också.. 2015 ska verkligen bli ett satsnings-år i ALLT. Så laddad. 
Right now, osminkad och uttråkad.. hihi. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback