Gos-morgon!

Publicerat 2015-01-10 kl. 11:16:38 av Isabel Håkansson
God morgon, hörni ♥ Det är alltid lika mysigt att gå upp i tid, sätta på sig mysiga kläder för att sen vandra ner till områdets närmsta centrum och käka frukost på Subway. För det är faktiskt precis vad jag gjort nu, och i skrivande stund sitter jag nergosad i en fåtölj med pappa och syrran mittemot. Framför mig har jag en baguett med ost och en massa annan fyllning, så gott. Detta känns som en grym uppladdning inför dagen!
 
Idag har jag lite saker att göra som vanligt. Först och främst ska jag åka ifrån Stockholm & hem till Sala igen. Sen ska jag ut till stallet för att tömköra Philip och rida Snobben. Snobben är förövrigt jätte busig just nu, han racear runt i hagen och är rädd för precis allt.. Haha. Efter det i alla fall ska jag ta in alla hästarna, mocka och fixa stallet i vanlig ordning. När stallet är klart för dagen så åker jag hem, hämta ut ett paket och sedan duscha och fräscha till mig.
 
Ikväll ska jag vara med lite kompisar, vilket alltid är lika roligt. Jag tycker det är såå viktigt att unna sig lite kompis-tid på helger, lov och ledig tid som man har. Eller, i alla fall när man har häst och man inte hinner umgås med kompisar på vardagar. Nu hörni så ska jag börja avrunda och sen återgå till frukostätandet, hihi. Vi hörs senare! Let's make today awesome!


Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Michelle Petersson

Vilken mysig morgon. Och ha så kul ikväll! :D

2015-01-10 @ 14:41:16
URL: http://michellepetersson.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback