Godmorgon ♥

Publicerat 2015-01-31 kl. 11:42:38 av Isabel Håkansson
Godmorgon! ♥ Förutsättningarna för mig att driva runt en bra blogg just nu är lika med 0. Jag är i Stockholm utan kamera, utan tillgång till dator och på det så har jag ingen rolig live-uppdatering att ge er. Men jag lovar, så fort jag kommer hem (imorgon) och min design är på plats precis som jag ska vill ha den så kommer jag tillbaka - on top. Jag är grymt motiverad, inspirerad och vill inget annat än att blogga, blogga, BLOGGA.
 
Planerna för idag hur som helst är att åka iväg till Täby Centrum för lite nödvändig shopping. Igår blev det lite shopping åt hästarna och idag blir det shopping åt mig själv, jämnt fördelat. Jag ska b.la leta på nån bra ansiktsmask som kanske kan hjälpa mig att få bukt på min dåliga hy nångång, det behövs verkligen! Sedan ska lite basplagg och lite smycken inhandlas, det är alltid bra att ha hemma i garderoben, liksom.
 
Okej, nog snackat om mina planer och allt kring mig själv - hur mår NI? Vad vill ni se i bloggen framöver? Jag ska göra en ny start och se till att sätta lite liv i bloggen som står och stampar på samma ställe hela tiden som det är just nu. Bloggen drivs inte bara av mig, utan även av ER. Ni blir min drivkraft när motivationen tar slut.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Du får jättegärna visa shoppingen, brukar vara roligt att se :)
Även lite smarta tips och starka åsikter!

Svar: Absolut, ska fixas! Tack för din kommentar, kram <3
isabelhakansson.blogg.se

2015-01-31 @ 11:47:23
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback