Fall down seven times stand up eight

Publicerat 2015-01-17 kl. 12:18:49 av Isabel Håkansson
Godmorgon! ♥ Nu sitter jag nergosad i soffan efter att ha tagit en lång sovmorgon samt käkat alla mina mediciner, haha. Men nu är det nog om mitt onda öra och allt dåligt här på bloggen, för jag lovade att jag skulle komma tillbaka idag, tusen gånger starkare. Och när jag vaknade upp idag till solens starka strålar så kändes det som ett tecken att - fasen, nu vänder det & blir bättre. Jag hoppas självklart av hela mitt hjärta att det blir så!
 
Hur som helst, jag sitter som sagt nerbäddad i soffan i skrivande stund med en stor, rosa kopp choklad i ena handen och datorn i knät. Den här dagen kommer att bli ganska lik dem andra dagarna, förutom att jag ska plugga litegrann och åka till stallet. Och JA, ni läste rätt, jag ska till stallet!! Det känns såå härligt att äntligen få vara där igen i flera timmar, även om jag inte ska rida eller göra något speciellt så kommer det göra mycket för själen att bara få vara där och andas in härlig stall-luft, rykta igenom Snobben ordentligt, borsta igenom hans fina svans, rufsa runt i Philips troll-lugg och trixa litegrann. Jag har saknat det alldeles för mycket!
 
I eftermiddag så ska jag, pappa och syrran iväg till Västerås. Käka lite god mat & umgås alla vi tre bara, kvalitéts tid. Jag är så taggad på den här dagen och extra mycket eftersom jag inte har så jätte ont, hoppas det håller i sig och att jag kan bli helt frisk! Cross your fingers for me..
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Michelle Petersson

Hoppas dagen blir så bra som du önskar! :D
Kram

2015-01-17 @ 14:58:32
URL: http://michellepetersson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback